©koda zaprasza na Poznań Motor Show

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • drepawel
    Ambiente
    • 2009
    • 117

Widziałem ten program i wszędzie jest podobnie żenada a myślałem ze fiat jest tragiczny ...
    Ale po gadkach na Połczyńskiej że klima w korku nie działa i nie ma prawa działać ,gratisowe przypalenie sprzęgła i gadka że to ja zrobiłem + klika innych kosmicznych teorii i kopara opadła. ASO = płać i płacz.
    pawel
  • skodovkaand
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 245

W najbliższy weekend na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się targi motoryzacyjne, na których nie zabraknie stoiska ©kody.

Poznań Motor Show odbędzie się w dniach 18-20 marca (piątek-niedziela) br. To już piętnasta edycja tej motoryzacyjnej imprezy targowej, która od lat do Poznania przyciąga rzesze entuzjastów motoryzacji.

Na stanowisku ©kody będzie można między innymi zapoznać się z ofertą dealera marki, firmy Sunny, a także poznać produkty oferowane przez Szkołę Auto: Safe Driving, Eco Driving oraz Off-road Driving.
    Instruktorzy Szkoły Auto, w specjalnej multimedialnej oprawie zaprezentują, jak prawidłowo zająć pozycję za kierownicą oraz odpowiedzą na pytania związane z bezpieczeństwem i zasadami eco drivingu.

Oprócz tego, na gości czekać będzie wiele atrakcji i niespodzianek, między innymi będzie można spróbować swoich sił w konkursach, z udziałem najnowszych modeli marki ©koda.

Jednym z nich będzie jazda samochodem na trolejach. Uczestnicy konkursu będą ścigać się z czasem za kierownicą auta, w którym tylne koła zastąpiono parami obrotowych kółek. To niepowtarzalna okazja przetestowania w bezpiecznych warunkach swoich umiejętności technicznych podczas długich poślizgów.

Goście targowi odwiedzający stoisko Szkoły Auto będą mogli również wziąć udział w tzw. próbie Jackie Stewarta – Mistrza Świata Formuły 1. Trzeba będzie dowieźć do mety piłeczkę umiejscowioną w zamontowanym na masce talerzu. Będzie liczył się czas, precyzja i opanowanie.

Najlepsi kierowcy zostaną nagrodzeni bezpłatnymi szkoleniami z zakresu bezpiecznej jazdy.

Komentarz

Pracuję...